Conceptontwikkeling en marketing communicatie voor Strandhotel Cadzand-Bad

Op een uniek stukje duin in het uiterste puntje van Zeeuws Vlaanderen staat al dertig jaar het gerenommeerde Strandhotel. Hier in Cadzad-Bad vind je een unieke belevingswereld van culinair genieten en comfortabel slapen. Deze streek is ook de geboortegrond van sterrenchef Sergio Herman. Van zijn hand vinden we in het Strandhotel restaurant Pure C** en Blueness. Een paar honderd meter verderop aan de kop van de zeehaven van Cadzand-Bad, restaurant AIRrepublic* en AIRcafé.

Het Strandhotel heeft een grote metamorfose ondergaan. Gebouw, hotelkamers en publieke ruimten hebben een nieuwe uitstraling gekregen. Studio Piet Boon tekende voor het interieur. Het hotel telt nu 74 luxe boutique kamers, suites en appartementen. Ook Pure C met haar eerbetoon aan Zeeland is in een nieuw jasje gestoken.

The Hospitalty Studio heeft voor het Strandhotel een nieuwe merkidentiteit en bijbehorende gastbeleving ontwikkeld en geïmplementeerd. Het hotel heeft de ambitie om de Food & Wellness bestemming aan de Zeeuwse kust te zijn.

STRAND magazine

Een van de dragers in deze ambitie, is het STRAND magazine dat wij samen met hoteleigenaar Anne Gorthmanns en grafisch vormgever Caroline Demeyere van Jimmy Lee maken. The Hospitality Studio bedenkt het thema en schrijft alle artikelen.

Editor: Anne Gorthmanns
Creative direction & Copy: The Hospitality Studio
Graphic design: JIMMY LEE, Caroline Demeyere
Photography: Chantal Arnts e.a.
Print: Pieters Media BV

Editie 01

STRAND magazine editie 01

Op blote voeten naar zee rennen…. en met de wind door de haren de zilte lucht opsnuiven aan het strand. Het zijn de eerste woorden van Editie 01 van het STRAND magazine waarmee het Strandhotel in Cadzand-Bad haar liefde voor de Zeeuwse kust deelt met haar gasten.

Editie 02

STRAND magazine

Life is better at the beach van Cadzand-Bad. Hier, in het hart van de roots van Anne en Bart Gorthmanns, ligt het welkom van het Strandhotel waar u kennismaakt met een droom die ooit letterlijk begon met een tekening in het zand. Hoe deze droom is uitgekomen? Je leest het in Editie 02 van het STRAND magazine.

Editie 03

Wie had dat ooit kunnen bedenken… Gasten ontvangen met een mondkapje, ontbijt serveren in een brown bag, in-room dining op sterrenniveau…  Door Corona is de wereld van gastvrijheid op zijn kop gezet. Maar de Zeeuwse gastvrijheid doorstaat elke storm, zo ook in het Strandhotel. In editie 03 van het STRAND magazine vertellen hoteleigenaar Anne Gorthmanns en Sterrenchef Sergio Herman met veel optimisme over hun steunpilaren en unieke team van mensen met wie ze de culinaire gastbeleving ook tijdens Covid op een geweldig niveau weten te houden.

Editie 04

Voorbij de horizon liggen de kansen en nieuwe mogelijkheden. Zoals de natuur van Cadzand-Bad door de seizoenen gaat, zo bewegen Anne en Bart Gorthmanns mee in de verandering van hun tijd. Van generatie op generatie kijken ze vooruit, bewegen mee, geven de liefde voor gastvrijheid door. Blik op de toekomst.

Dromen over mooie dingen maken, verhalen vertellen over hoe iets tot stand komt. Voorbij de horiz0n zijn het deze vragen die Anne en Bart geinspireerd hebben voor editie 04 van hun STRAND magazine.

Sircle Collection

Brand director SIR and Max Brown Hotels.

Hotel Maasresidence Thorn

Ontwikkeling concept en verhaallijn.

Koninklijke Auping

Visieontwikkeling gastvrijheid en winkeltrainingen.

Cityden Aparthotels Amsterdam

Conceptontwikkeling en merkidentiteit.

Stadsresidentie Antwerpen

Conceptontwikkeling.

Independent Hotel Show Amsterdam

Community partner en ambassador.

Hotel Beethoven Amsterdam

Conceptontwikkeling en guest experience design.

Excite Hotels Rotterdam-Middelland

Conceptontwikkeling en guest experience design.

Strandhotel Domburg

Conceptontwikkeling nieuwe merkidentiteit.

Green Park Aalsmeer

Concept development.

Salotto Rosso & The Wunderkammer

Matchmaking a unique hospitality experience.

FSQ – Premium Ecuador Rozen

Storytelling en marketing communicatie.

JUNO Short Stay Den Haag

Concept development verhuuraccommodatie.

Amsterdam-Sloterdijk II

Concept ontwikkeling gebiedscommunicatie.

Hotel Brouwer Amsterdam

Herpositionering bestaand budget hotel.