Visieontwikkeling gastvrijheid en winkeltrainingen

Met gastvrijheid maken we Auping top of heart in de branche

Dat is de ambitie van Auping. Het bedrijf gelooft namelijk dat een weldoordachte aanpak in consumentenbeleving en het hebben van een 9+ mentaliteit, zich terugbetaalt in loyale consumenten, enthousiaste medewerkers, positieve reviews én groei van omzet. Daarom heeft Auping Academy The Hospitality Studio gevraagd een visie op gastvrijheid en een trainingsprogramma te ontwikkelen.

In de zomer van 2021 zijn we gestart met een masterclass voor ondernemers. Hierin lag de focus op het ontwikkelen van leiderschap in relatie tot het gezamenlijk werken aan gastvrijheid. De vervolgstap was een teamworkshop voor Auping adviseurs en hun leidinggevende in de periode september 2021/februari 2022. In die workshops hebben we adviseurs op een praktische manier bewust gemaakt zijn van hun rol als gastgever en hoe ze van een gastervaring een 9+ beleving kunnen maken.

Auping, met liefde

“In de zorg die we leggen in onze producten en winkels, in de manier waarop onze medewerkers praten en doen. En in de verbinding en persoonlijke aandacht die we allemaal hebben voor de consument. Met liefde, we willen het voelen in alles wat Auping doet.”Koninklijke Auping

Als ervaringsdeskundige in het vak van gastvrijheid heeft The Hospitality Studio ondernemers en medewerkers van Stores de ogen geopend. Onder gastvrijheid verstaat Auping niet enkel een koekje bij de koffie. Daaronder verstaat Auping verbinding maken, betrouwbaar zijn, service geven die gevoeld wordt. Mensen meenemen in sfeer, beleving en emotie. In de belofte van rust, aandacht en liefde. Het zijn waarden die horen bij het ondernemerschap van vandaag. Waarden waarmee we consumenten aan ons binden en behouden.

Met als doel: verwachtingen overtreffen, het onverwachte en nuttige creëren, memorabele ervaringen maken die het doorvertellen waard zijn. Auping wil hier voorloper in zijn.

#9+ #hospitalitywithaheart

Sircle Collection

Brand director SIR and Max Brown Hotels.

Hotel Maasresidence Thorn

Ontwikkeling concept en verhaallijn.

Cityden Aparthotels Amsterdam

Conceptontwikkeling en merkidentiteit.

Stadsresidentie Antwerpen

Conceptontwikkeling.

Independent Hotel Show Amsterdam

Community partner en ambassador.

Hotel Beethoven Amsterdam

Conceptontwikkeling en guest experience design.

Excite Hotels Rotterdam-Middelland

Conceptontwikkeling en guest experience design.

Strandhotel Domburg

Conceptontwikkeling nieuwe merkidentiteit.

Green Park Aalsmeer

Concept development.

Salotto Rosso & The Wunderkammer

Matchmaking a unique hospitality experience.

FSQ – Premium Ecuador Rozen

Storytelling en marketing communicatie.

Strandhotel Cadzand-Bad

Conceptontwikkeling en hospitality services.

JUNO Short Stay Den Haag

Concept development verhuuraccommodatie.

Amsterdam-Sloterdijk II

Concept ontwikkeling gebiedscommunicatie.

Hotel Brouwer Amsterdam

Herpositionering bestaand budget hotel.