Concept – branding – gastbeleving

Nadat ik in maart 2012 bij de EHPC (tegenwoordig Sircle Collection) familie kwam, begon ik met het maken van een kloppend merkverhaal voor boutique hotel Sir Albert in Amsterdam de Pijp. Het eerste hotel in de stad dat door story telling tot leven kwam. Daarna ontwikkelde en creëerde ik samen met het marketing team concepten en merkverhalen voor elk van de volgende SIR hotels: Sir Adam Amsterdam, Sir Savigny Berlijn, Sir Nikolai Hamburg en Sir Joan Ibiza.

Ik creëerde een servicecultuur, introduceerde en implementeerde de kernwaarden voor SIR hotels en hun operationele teams in de lifestyle boutique hotel business.
Naast de ontwikkeling van SIR hotels als vooraanstaand hotelmerk in het hogere segment, heb ik het merk Max Brown Hotels gemaakt. Dit unieke boutique merk in het middensegment heeft hotels in Amsterdam (Canal district & Museum square), Berlijn Ku’damm en Düsseldorf Midtown.
Met veel passie, enthousiasme, gedrevenheid en leiderschap heb ik zowel de commerciële teams bij SIRCLE als de operationele teams in elk van de hotels ondersteund als brand manager.

Belangrijke prestaties:
– Succesvolle lancering van SIR Hotels en Max Brown Hotels in Amsterdam en Duitsland;
– Het implementeren van een reputatieprogramma om de hoogst mogelijke beoordelingen te bereiken via een gasttevredenheidstracker;
– Co-creatie en lancering van het luxe cosmetica merk DEAD CLEAN in retail en bij de hotels van SIRCLE;
– Implementatie van nieuwe conceptuele ideeën en initiatieven gebaseerd op het merkverhaal van elk hotel.
– Lancering van de SIR merchandising lijn;
– Brand partnership programma’s zoals hotel verzorging/uniformen met lokale Amsterdamse jeans merken;
– De lancering van de service cultuur platforms; voor SIR Hotels, Max Brown Hotels en Park Centraal.

Ook was ik betrokken bij alle merkgerelateerde pre-opening werkzaamheden voor de nieuwe hotels in Duitsland. Naast mijn (re-)branding taken was ik betrokken bij de uiteindelijke styling en inrichting van alle gastenkamers en publieke ruimtes voor de Duitse SIR Hotels en Max Brown Hotels.

Sir Adam hotel