Hotelmetamorfose

In mei 2019 ontmoette wij in Domburg Pieter van de Woestijne. Een eigentijdse ondernemer die het vak horeca en hospitality door zijn aderen heeft stromen. Zijn strandhotel Duinheuvel en hotel Wilhelmina zijn toe aan een metamorfose. “Ik wil een verandering die de huidige tijdgeest omarmt en daarmee aansluit op een nieuwe generatie gasten”, aldus Pieter. De twee hotels hebben een nieuw en kloppend verhaal nodig. The Hospitality Studio schrijft dat verhaal. 

First, concept. Then, guest experience design.

Ambitie is om beide hotels samen te voegen. En te transformeren naar de nieuwe huiskamer aan zee met strand en duinen als het ideale canvas. Strandhotel Domburg is straks de plek voor een onbezorgde strandvakantie die aanvoelt als een verblijfsplaats in plaats van een slaapplaats. Waar producten van lokale ondernemers je inspireren, waar je wakker wordt in het ambacht van pure gastvrijheid. 

“Waar de zee van tijd het mooiste strand van Domburg heeft.”

De eigenaar pakt de uitdaging op om met The Hospitality Studio een hotelconcept te ontwikkelen dat relevant is op een plek waar de gast is of (straks) wil zijn. We besteden aandacht aan de omgeving. Zodat de hotelgast die omgeving ook echt gaat ervaren. Interieur en styling spelen daarin een belangrijke rol.
‘First, concept. Then, guest experience design’. Zonder fundament is er geen verhaal dat gasten met de locatie en het hotel verbindt. Het is voor ons de route die Stradhotel Domburg uniek zal maken.

Mei 2023
Inmiddels zijn Strandhotel Duinheuvel en Hotel Wilhelmina samengevoegd tot Strandhotel Domburg. Ons verhaal is door Hugo Interieurvormgeving vertaald naar een spraakmakend intereur dat aanvoelt als de ‘ideale huiskamer aan zee’. Lees hier het artikel in Entree Magazine over de metamorfose van het nieuwe strandhuis achter de duinen van Domburg.

Strandhotel Domburg - interieur ontwerp HUGO Interieurvormgeving, Conceptverhaal: The Hospitality Studio
Het nieuwe interieur van Strandhotel Domburg is ontworpen door HUGO Interieurvormgeving. De verhaallijn over deze ideale huiskamer aan zee is geschreven door The Hospitality Studio.
Strandhotel Domburg
Zee, strand en duinen zijn het ideale canvas voor een onbezorgd leven. Pure, natuurlijke ingrediënten zijn de basis van het interieur van Strandhotel Domburg.

Foto’s: Peter Baas

Sircle Collection

Brand director SIR and Max Brown Hotels.

Hotel Maasresidence Thorn

Ontwikkeling concept en verhaallijn.

Koninklijke Auping

Visieontwikkeling gastvrijheid en winkeltrainingen.

Cityden Aparthotels Amsterdam

Conceptontwikkeling en merkidentiteit.

Stadsresidentie Antwerpen

Conceptontwikkeling.

Independent Hotel Show Amsterdam

Community partner en ambassador.

Hotel Beethoven Amsterdam

Conceptontwikkeling en guest experience design.

Excite Hotels Rotterdam-Middelland

Conceptontwikkeling en guest experience design.

Green Park Aalsmeer

Concept development.

Salotto Rosso & The Wunderkammer

Matchmaking a unique hospitality experience.

FSQ – Premium Ecuador Rozen

Storytelling en marketing communicatie.

Strandhotel Cadzand-Bad

Conceptontwikkeling en hospitality services.

JUNO Short Stay Den Haag

Concept development verhuuraccommodatie.

Amsterdam-Sloterdijk II

Concept ontwikkeling gebiedscommunicatie.

Hotel Brouwer Amsterdam

Herpositionering bestaand budget hotel.